UTS van den Berg Verhuizingen BV Takkebijsters 10, 4817 BL Breda
076 - 571 55 80

Zakelijke verhuizingen

Zakelijke Verhuizingen UTS van den Berg Breda 076 5715580

Zakelijke Verhuizingen

Gaat uw kantoor, bedrijf of instelling verhuizen?

Het uitvoeren van zakelijke verhuizingen is één van de specialiteiten van verhuisbedrijf UTS van den Berg Verhuizingen. Of het nu gaat om een complete verhuizing of enkele werkplekken. Danwel om een interne verhuizing op hetzelfde adres of naar een nieuw adres.
Wij verzorgen de verhuizing van uw organisatie met een minimale verstoring van uw dagelijkse werkzaamheden.
Reeds vele bedrijven, instellingen, scholen en overheidsdiensten maakten dankbaar gebruik van een of meerdere verhuisdiensten van UTS van den Berg.

Uitvoering

Een zakelijke verhuizing heeft meestal veel invloed op uw organisatie en medewerkers. Ieder bedrijf is uniek, maar ook ieder verhuizing is uniek. Daarom past UTS van den Berg Verhuizingen het pakket zakelijke verhuisdiensten aan op uw specifieke situatie. Onze adviseur, gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen, komt graag bij u langs. Naar aanleiding van het bezoek ontvangt u onze geheel vrijblijvende offerte.

Duidelijkheid is voor alle betrokkenen tijdens een zakelijke verhuizing van groot belang. Daarom maakt UTS van den Berg verhuizingen voor zakelijke verhuizingen een draaiboek op. Hiervoor zijn uw wensen en planning de basis.

De verhuizing wordt zorgvuldig gecoördineerd en begeleid door een ervaren projectleider. Zo heeft u een vast aanspreekpunt voor de gehele verhuizing. Hiermee kunnen wij u een gedeelte van de verhuiszorgen uit handen nemen. Daardoor kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse werkzaamheden volgens de afgesproken planning weer hervatten.

Handyman en opslag

Verhuisbedrijf UTS van den Berg Verhuizingen kan meer dan alleen verhuizen van uw inventaris.
Zo kunnen wij u onze handyman diensten aanbieden. De handyman is een specialist die naast zijn verhuis-vaardigheden ook op vele andere vlakken inzetbaar is. Afhalen en ophangen van whiteboards, lampen, schilderijen. Bureaus op de juiste hoogte zetten en aansluitend de kabels en snoeren netjes aanbrengen ect.
Opslag van (een deel) van uw inventaris kunnen wij ook verzorgen.


Bekijk hoe wij te werk gaan in deze video:

Bel Ons

Geverifieerd door MonsterInsights