Takkebijsters 10, 4817 BL Breda
+31 (0)76 - 571 55 80

Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizing

Bij een verhuizing komt er vaak veel op u af, daarom willen wij u hierbij zoveel mogelijk zorg uit handen nemen. UTS van den Berg verzorgt particuliere verhuizingen op maat, zo kunt u zelf bepalen hoe de verhuizing uitgevoerd word. U kunt ervoor kiezen om veel zelf te doen, of alles uit te besteden aan onze ervaren verhuizers. Ook bieden we verschillende services aan om uw verhuizing soepel en zonder stress te laten verlopen.

VERHUIZING VAN DE GEHELE INBOEDEL

Hierbij leveren wij u vooraf verhuisdozen in diverse maten. Ook inpakpapier, coderingsstickers en garderobedozen voor uw hangkleding kunnen wij verzorgen.

VERHUIZING VAN GROTE MEUBELS

Wij kunnen ook enkel uw grote meubelstukken, zoals banken, kasten of piano verhuizen. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid dat wij u dozen leveren. U moet deze dan wel zelf verhuizen.

IN EN UITPAKKEN KLEINE ARTIKELEN

Wilt u tijd besparen, schade voorkomen of gewoon genieten van comfort? Dan is onze inpakservice iets voor u. Wij kunnen alle kleine artikelen voor u in- en uitpakken, maar ook uitsluitend de breekbare. 

HANDYMAN

Na uw verhuizing zijn er altijd kleine klusjes in en rond het huis die nog moeten gebeuren. Van het ophangen van lampen en schilderijen tot het installeren van tv- en audio apparatuur; onze professionele handyman kan allerlei werkzaamheden voor u verzorgen.

DE- EN MONTAGE VAN MEUBILAIR

Bent u geen doe-het-zelf-er, of heeft u er geen tijd voor? Onze verhuisploeg kan de demontage en montage van bijvoorbeeld kasten, bedden en bureaus verzorgen. Met deze service voelt u zich nog sneller thuis!

SCHOONMAAK-SERVICE

Gaat u kleiner wonen en moeten er spullen achterblijven? Gaat bijvoorbeeld het tapijt niet mee? Met onze schoonmaakservice kunnen wij uw oude woning veegschoon opleveren.