UTS van den Berg Verhuizingen BV Takkebijsters 10, 4817 BL Breda
076 - 571 55 80

Senioren- en zorgverhuizingen

Senioren- en zorgverhuizingen

UTS van den Berg Verhuizingen biedt senioren- en zorgverhuizingen aan. Dit zien wij als “speciale” verhuizingen. Omdat deze doelgroep vaak extra aandacht nodig heeft, kunnen wij die extra aandacht ook bieden. Opgericht in 1910 is UTS van den Berg, voorheen Gebr. van den Berg, dan ook specialist in senioren- en zorgverhuizingen.

Een goede voorbereiding met het oog voor de menselijke aspecten vinden wij belangrijk. Ontzorgen en helpen staat bij ons hoog in het vaandel.

Gezien ons jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers de beste zorg verlenen op verhuisgebied. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Hoe werken wij.

De eerste stap is het maken van een afspraak met onze taxateur. Stap-voor-stap neemt hij alle voorkomende werkzaamheden rustig en duidelijk met u door.

Behalve het overbrengen van uw inboedel kunnen wij meer.  Wij kunnen alle dozen voor u in- en uitpakken. En de- en montage van meubilair verzorgen. En onze handyman kan uw lampen, schilderijen, spiegels etc afhalen en ophangen. Ook kunnen wij de oude woning bezem schoon opleveren. En tevens de afvoer van overtollige inboedel naar de kringloop of de milieustraat verzorgen.

UTS van den Berg Senioren en Zorgverhuizing
UTS Verhuisdirigente

Verhuisdirigente.

Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met onze verhuis-dirigente. De verhuisdirigente coördineert alles rondom uw verhuizing zoals b.v.:

– Versturen verhuisberichten
– Administratie (re)organiseren
– Overzetten abonnementen
– Overzetten (afsluiten) van telefonie, internet, gas water en elektra
– Informeren instanties
– Verkoopbaar maken van oude woning
– Opzeggen huur oude woning en checken hoe de oude woning
   opgeleverd moet worden
– Regelen van schoonmaak
– Leeg en bezemschoon opleveren van de oude woning
– Communiceren met zorginstellingen
– Sorteren van inventaris
– Intekenen meubilair voor nieuwe woning/appartement
– Geven van inrichtings- en kleuradviezen
– Assistentie met inpakken- en uitpakken
– Begeleiding op de verhuisdag (zorgen dat het bed weer is opgemaakt.)
– Etc.

Er wordt vooraf een afspraak gemaakt waarbij we samen met U (aan de hand van een checklist) bespreken wat er moet gebeuren en welke ondersteuning gewenst wordt.

Bel Ons

Geverifieerd door MonsterInsights