UTS van den Berg Verhuizingen BV Takkebijsters 10, 4817 BL Breda
076 - 571 55 80

Schoolverhuizingen

Schoolverhuizingen

Heeft uw school verhuisplannen? In de regio Breda is verhuisbedrijf UTS van den Berg Verhuizingen geen onbekende. Basisschool, hogeschool of kinderopvang, wij kunnen alle soorten schoolverhuizingen op maat uitvoeren. Iedere schoolverhuizing is uniek. UTS van den Berg heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren. We gaan altijd voor een perfecte voorbereiding en een uiteindelijke schoolverhuizing die vlekkeloos en soepel verloopt.

Uitvoering

Bij de verhuizing van een school is het belangrijk dat zowel leerlingen als personeel zich snel thuis voelen in de nieuwe omgeving en vlot hun draai weten te vinden. Lessen missen of roosters aanpassen is vaak geen optie. Om goed voorbereid te zijn op de verhuizing inventariseren we tijdig alle wensen. Wat moet er verplaats worden en waarheen? Betreft het een interne verplaatsing of gaat de school naar een nieuwe locatie? Zijn er verhuisdozen nodig en wie pakt er in? Moeten er spullen eerst naar opslag? Duizend en één vragen die eerst doorgenomen moeten worden om een school verhuizing op maat te kunnen uitvoeren. Onze ervaren taxateur komt geheel vrijblijvend bij u langs. Na zijn bezoek volgt onze offerte. Daarna maken we een verhuisplan en draaiboek voor een vlekkeloos verloop van de verhuizing. Hierin staat gedetailleerd omschreven wat er wanneer wordt uitgevoerd door de verhuizers van UTS van den Berg

Duidelijkheid voor alle betrokken tijdens een schoolverhuizing is van groot belang. De verhuizing wordt vervolgens begeleid door een door UTS van den Berg aangestelde ervaren projectleider. Zo neemt verhuisbedrijf UTS van den Berg u zoveel mogelijk zorg uit handen zodat uw personeel en de leerlingen de dagelijkse werkzaamheden en lessen volgens de afgesproken planning weer kunnen hervatten.

Handyman en opslag

Verhuisbedrijf UTS van den Berg Verhuizingen kan meer dan alleen verhuizen van uw schoolinventaris.

Zo kunnen wij u onze handyman diensten aanbieden. De handyman is een specialist die naast zijn verhuis-vaardigheden ook op vele andere vlakken inzetbaar is. Afhalen en ophangen van digiborden, whiteboards, netjes aanbrengen van de kabels en snoeren.

 
Opslag van (een deel) van uw schoolinventaris kunnen wij ook verzorgen.

Contactformulier

Bel Ons

Geverifieerd door MonsterInsights