UTS van den Berg Verhuizingen BV Takkebijsters 10, 4817 BL Breda
076 - 571 55 80

CO2-Bewust

CO2-Bewust

Als CO2-Bewust verhuisbedrijf en logistieke facilitaire dienstverlener hecht UTS Nederland en de UTS-vestigingen veel waarde aan de toekomst. De toekomst van nieuwe generaties en de omgeving waarin zij leven en werken.

Maatschappelijk verantwoord verhuizen zit diepgeworteld in onze bedrijfsvoering. Wij richten de pijlers van ons beleid op duurzaam ondernemen en betrokkenheid bij de samenleving.

Om CO2-Bewust te vormen werken we samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners naar een circulaire en inclusieve economie.

Sinds augustus 2021 zijn UTS Nederland en de UTS-vestigingen in het bezit van het CO2-bewust Certificaat voor niveau 3 van de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een duurzaamheids-instrument met als doel de CO2-reductie in organisaties structureel verhogen. De CO2-Prestatieladder is een CO2-managementsysteem: het vereist continue verbetering van inzicht, verdere CO2-reductie-maatregelen, communicatie en samenwerking in de bedrijfs-voering, in het uitvoeren van projecten en in de keten.

Documentatie CO2-Prestatieladder
co2-bewust Circulaire Logistieke Dienstverlening

Bel Ons

Geverifieerd door MonsterInsights