Header01
Header02
Header03
Header04
Header05
Header06
Header07
Header08
Header09
Header10
Header11
Header12
Header13
Header14
Header15
Header16

Projectverhuizing

Het uitvoeren van projectverhuizingen is één van de specialiteiten van UTS Van den Berg Verhuizingen. Of het nu gaat om een interne verplaatsing van een aantal werkplekken of om een complete verhuizing van kantoor of magazijn, UTS Van den Berg Verhuizingen draagt zorg voor een zo efficiënt mogelijke uitvoering van uw verhuizing, met een minimale stagnatie van uw dagelijkse werkzaamheden.   kantoorverhuizing

Door een jarenlange ervaring in de Business-to-Business markt, en doordat wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel, is UTS Van den Berg Verhuizingen in staat om perfect in te spelen op de specifieke wensen van iedere klant.

Bij UTS Van den Berg Verhuizingen wordt ieder project goed voorbereid, waarbij een inventarisatie wordt opgemaakt van uw wensen. Voor iedere verhuizing worden een gedetailleerd verhuisplan en draaiboek opgesteld waarin alle verhuisbewegingen exact zijn weergegeven. Voor iedere opdracht wordt een projectleider aangesteld die uw verhuizing begeleidt en coördineert, zodat u een groot stuk zorg uit handen wordt genomen.

OfferteAanvragen