Header01
Header02
Header03
Header04
Header05
Header06
Header07
Header08
Header09
Header10
Header11
Header12
Header13
Header14
Header15
Header16

Particuliere verhuizing

 
 
UTS van den Berg Verhuizingen is een allround en flexibel verhuisbedrijf. Als klant bepaalt u hoe u de verhuizing uitgevoerd wilt hebben. U kunt veel zelf doen, maar u kunt ook alles uitbesteden. 
Verhuizing
De verhuizing van de gehele inboedel.
Hierbij leveren wij u vooraf verhuisdozen in diverse maten, inpakpapier, coderingsstickers en garderobedozen voor uw hangkleding.
 
De verhuizing van uitsluitend de grote stukken van uw inboedel.
Hierbij bestaat de mogelijkheid dat wij u dozen leveren. U moet deze alleen wel zelf verhuizen.
 
In- en uitpakken kleine artikelen.
Wilt u tijd besparen, schade voorkomen of gewoon genieten van comfort, dan is onze inpak service iets voor u. Wij kunnen alle kleine artikelen voor u inpakken, maar ook uitsluitend de breekbare. Uitpakken kunnen wij ook.
 
De- en montage meubilair.
Bent u geen doe-het-zelf-er, of heeft u er geen tijd voor. Onze verhuisploeg kan voor u de- en montage van kasten, bedden, bureaus en dergelijke verzorgen.
Handyman.
Na uw verhuizing zijn er altijd kleine klusjes in en rond het huis die nog moeten gebeuren. Van het ophangen van lampen en schilderijen tot het installeren van tv- en audio apparatuur, aansluiten van de wasmachine, wegwerken bekabeling. Onze professionele handyman kan deze werkzaamheden voor u verzorgen.
Schoonmaakservice.
Gaat u kleiner wonen en moeten er spullen achterblijven. Gaat het tapijt niet mee. Wij kunnen uw oude woning veegschoon opleveren.
Opslag.
U verkoopt uw woning sneller dan gedacht. U heeft al een nieuw woning, maar er moet hier nog het een en ander aan gebeuren. Of u heeft nog geen andere woning gevonden. Wij kunnen u helpen door het opslaan van uw meubelen of gedeelte daarvan. Wij beschikken over opslagcontainers. Deze worden vanuit onze loods op de verhuiswagen gezet, aan huis geladen en retour in onze loods geplaatst. Dezelfde container staat straks voor de deur van de nieuwe woning. Uw kostbare inboedel gaat maar één keer door de handen van onze verhuizers. Daarmee voorkomen wij schade. Uw inboedel wordt opgeslagen in een beveiligde, geconditioneerde opslagloods.
Maatwerk.
U heeft waarschijnlijk zelf ook al uw gedachten laten gaan over hoe u wilt verhuizen. U kunt uw ideeën bespreken met onze verhuisadviseur. Op basis hiervan ontvangt u een offerte op maat met daarin de besproken onderwerpen.
 OfferteAanvragen